Paun Paunovic/ CROPIX/Ilustracija

VEČER PREKINUO POŽAR, PLAMENI JEZICI SEZALI DO PROZORA! Vatra u Splitu digla stanare iz kreveta: Oštećena i zgrada ispred koje su gorjeli motocikli

Autor: I.G.

U ponedjeljak navečer su u Doverskoj ulici u Splitu planuli parkirani motori, a na intervenciju su izašli splitski vatrogasci.

“Sinoć oko 22.30 sati u Splitu u Doverskoj ulici izbio je požar u kojem su u potpunosti izgorjela tri parkirana motocikla, te je na stanu u blizini oštećeno staklo na balkonskim vratima. U događaju nema ozlijeđenih osoba. Na mjestu događaja izvršiti će se očevid”, izvijestila je PU Splitsko-dalmatinska.

Štete ima i na obližnjoj zgradi, od temperature se rasprsnulo jedno staklo.

Gusti dim uzbunio je i stanare. Vatrogasci su iza ponoći još bili na terenu, a na Mertojak je stigla i policija koja je ogradila prostor kako bi se napravio očevid.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.