Foto: Ranko Suvar / CROPIX

VATRENA I UDANA! Drama u pitomim zagorskim bregima: Obnažena supruga naletjela na pokvarenjaka, umalo završila u javnosti

Autor: Ivan Grandov

Muškarac iz Zagorja mislio je da je našao savršenu žrtvu, nakon što je pokušao ucijeniti udanu ženu, koja mu je lakovjerno poslala svoje golišave fotografije.

Nakon što je dobio vruće fotografije, zatražio je od nje da mu pošalje veliku količinu novca, a zaprijetio joj da će, u suprotnom, sve poslati njezinu suprugu.

Na svu sreću, hrabra žena nije pristala, već je o ucjeni obavijestila policiju.

“Općinsko državno odvjetništvo u Zlataru podiglo je pred Općinskim sudom optužnicu protiv muškarca (37) zbog počinjenog kaznenog djela iznude u pokušaju.

Optužnicom se okrivljenika tereti da je putem aplikacije na mobitelu kontaktirao oštećenicu i naveo ju da mu pošalje fotografiju određenog sadržaja, a potom je 7. rujna lani, u cilju stjecanja nepripadne imovinske koristi, zatražio od nje iznos od 3000 kuna kako bi obrisao fotografije.

U suprotnom, ako ga ne posluša i ne isplati mu traženi novac, zaprijetio je da će objaviti navedene fotografije na društvenim mrežama te poslati njenom suprugu.

Okrivljenik nije uspio u svojoj nakani budući da oštećenica nije postupila po njegovom zahtjevu već je o svemu obavijestila policijske službenike“, otkrili su zagorski tužitelji, piše Danica.hr.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.