UZNEMIRUJUĆE: Nepoznati monstrum po selima truje životinje, mještani u strahu (FOTO)

Autor: T. Pšenko

U tom malenom selu živi svega pet osoba, a nemaju ideju tko bi takvo što činio.

U selu Gornji Vrhovci nedaleko od Požege otrovano je pet pasa i četiri mačke, a o uznemirujućem se dogašaju na oglasila i požeška Udruga za zaštitu životinja Sirius koja je objavila i uznemirujuće fotografije umorenih životinja. Kako mještani sumnjaju, netko po selu truje životinje iz nepoznatih razloga. U tom malenom selu živi svega pet osoba, a nemaju ideju tko bi takvo što činio.

“U krugu od dvjestotinjak metara pronašli smo tri uginula psa kako leže bez vidljivih ozljeda. Jedan od onih koji su ih hranili kaže kako je nedaleko od tog mjesta pronašao kutiju s mesom i kostima prelivenim nekom crvenom tekućinom. Sumnja da je riječ o otrovu. Nažalost, ostatke je spalio”, rekla je Gordana Malbašić, predsjednica Udruge Sirius. Kako dodaju, jedan od pasa bit će poslan na obdukciju u zagreb. Policija trenutno traga za počiniteljem, a očevid je obavljen. Mještani su prestravljeni i strahuju.

“Molimo svu moguću pomoć, od korisnih informacija o počinitelju do prikupljanja sredstava kako bi se platili troškovi obdukcije i toksikoloških pretraga, što će iznositi oko 7500 kuna”, ističu iz požeške udruge. 

Autor:T. Pšenko
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.