foto: screenshoot/Dnevnik.hr

UŽAS NA SVETOM DUHU: Pijani vozač naletio na još pijanijeg pješaka koji je s teškim ozljedama završio u bolnici

Autor: Maja Štefanac

Pijani 44-godišnjak jučer je , 12. travnja oko 1:10 sati vozio svoj automobil marke Citroen zagrebačkih registarskih oznaka te naletio na 32-godišnjeg pješaka koji je također bio pijan.

Naime, u policiji kažu da je vozač imao 1.57 promila alkohola u krvi te se autom vozio makadamskim parkirališnim prostorom koji se nalazi sa sjeverne strane kućnog broja 127 Ulice Sveti Duh u smjeru sjevera. Tada je prednjim lijevim dijelom vozila naletio na 32-godišnjeg pješaka koji je u krvi imao 2,28 promila.

“Uslijed naleta prednji dio osobnog automobila marke Citroen prikliještio je pješaka na stražnji desni bočni dio parkiranog osobnog automobila marke Peugeot krapinskih registarskih oznaka koji je bio parkiran na središnjem dijelu parkirališta prednjim dijelom okrenutim u smjeru istoka. U nastavljenom kretanju Citroen je prednjim lijevim dijelom naletio na stražnji desni bočni dio Peugeota. Nakon naleta, 32-godišnjak je osobnim automobilom marke Peugeot napustio mjesto događaja, a dolaskom do prilaznog kolnika kućnog broja 17 Ulice Kajfežov brijeg nastavio se kretati u smjeru juga, a potom vozilom prešao na meki teren sa sjeverne strane kućnog broja 17 Ulice Sveti Duh gdje je prilikom vožnje po mekom terenu lijevim kotačima prešao preko betonskog šahta, a potom uslijed spuštanja vozila niz nagib prednjim dijelom vozila naletio na metalnu zaštitu koja se nalazi na mekom terenu”, priopćili su iz policije.

U prometnoj nesreći 32-godišnjak je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u KB Sveti Duh, dok je 44-godišnjaku liječnička pomoć pružena u KBC Sestre Milosrdnice gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.