Foto PU zagrebačka

UŽAS KOJI SE MOGAO IZBJEĆI! Vozač uhićen nakon što je autom ubio pješakinju, prije vožnje napravio grešku koju rade mnogi

Autor: Ivor Kruljac

Nakon što je u nedjelju udario i usmrtio 87-godišnjakinju u mjesto Grabovcu u Baranji tijekom pijane vožnje, policija je uhitila 66-godišnjaka.

Kako javlja Policijska uprava osječko-baranjska, slijedi mu kaznena prijava za zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu oko 18:30 sati, a dodali su i kako se nesreća dogodila jer 66-godišnjak nije prilagodio brzinu  usput uspravljajući autom pod utjecajem 1.79 promila alkohola u krvi.

“Vozač je prednjim lijevim dijelom vozila udario u 87-godišnju pješakinju, koja je prelazila kolnik ulice te ja mjestu događaja od zadobivenih ozljeda preminula. Na mjestu događaja očevid je obavila zamjenica Županijska državna odvjetnica u suradnji s Policijskim službenicima Policijske postaje Beli Manastir. U vremenu od 18,40 do 21,10 sati županijska cesta ŽC-4042 u mjestu Grabovac bila je zatvorena za promet”, navode iz Policijske uprave Osječko-baranjske.

Autor:Ivor Kruljac
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.