Foto: Screenshot

USRED BIJELA DANA VITLAO NOŽEM NA POLICAJCE: Splitska policija zadnjih dana ima pune ruke posla

Autor: M.V.

Kako javlja PU splitsko-dalmatinska, oko 15:48 sati u subotu zaprimili su dojavu o muškarcu koji hoda ulicom noseći nož. Kao da to nije bilo dovoljno, ušao je u trgovinu, uzeo drugi nož i izašao van.

Na teren su izašli policijski službenici koji su nakon 20 minuta i pronašli muškarca, dodaje policija. Na snimci koja je objavljena na jednoj društvenoj mreži, vidljiva su tri službenika koji hodaju za muškarcem, a koji se u nekom trenutku okreće prema njima i pokazuje nož pa se isti zaustavljaju.

Iz policije govore kako mu je upućena zapovijed da se zaustavi i baci noževe, no odbio je zapovijed policijskih službenika. “Radi toga nad njim su uporabljena sredstva prisile, sprej i sredstva za vezivanje”, govore dalje.

Sve snimili građani

Muškarac je doveden u službene prostorije te odveden na pregled liječniku nakon čega je pušten iz bolnice. “U ovom trenutku je u službenim prostorijama i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje. U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba”, zaključuje policija.

Inače, snimka događaja objavljena je na Facebook stranici Split UŽIVO.

Autor:M.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.