Jana Banko / CROPIX

Uhvaćeni mladići koji su pretukli starca u Puli

Autor: Dnevno

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da su dvojica 24-godišnjih hrvatskih državljana i maloljetni hrvatski državljanin počinili kazneno djelo teška tjelesna ozljeda. 

U nedjelju, 21. srpnja oko 6.15 sati, trojica mladića došla su do terase ugostiteljskog objekta na Danteovom trgu u Puli. Kada ih je 69-godišnji muškarac koji je čuvao terasu upozorio na ponašanje, došlo je do kraće prepirke, nakon čega su mladići napustili mjesto događaja i uputili se u obližnji stan, gdje su se presvukli i maskirali te su se ponovno vratili na Danteov trg oko 7 sati. Mladići su tada fizički napali 69-godišnjaka rukama i nogama, pri čemu su ga teže ozlijedili. Ozlijeđenom muškarcu pružena je liječnička pomoć u pulskoj bolnici, gdje je zadržan na liječenju.

Osumnjičeni su po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 22. srpnja u večernjim satima, privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske. 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.