Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Uhićeno nekoliko osoba za koje se sumnja da su ubili policajce u Sarajevu

Autor: dnevno.hr

Osobe koje se mogu dovesti u vezu s ubojstvom uhićene su na području istočnog Sarajeva. Kako nam je istaknuto nije nužno riječ o osobama koje su počinile ubojstvo.

Podsjećamo, sarajevski policajci Adis Šehović i Davor Vujinović brutalno su ubijeni rano jutros prilikom vršenja redovnih policijskih aktivnosti u naselju Alipašino Polje.

Dvostruko ubojstvo desilo se u petak ujutru, oko 4 sata, kada su kradljivci automobila pucali na policiju. Jedan policajac je ubijen odmah, a drugi teško ranjen. Nakon višesatne borbe za život on je podlegao teškim povredama glave na KCUS-u.

Napad na policajce su izvršili članovi kriminalne grupe koja je pokušala ukrasti automobil. Na njih su ispaljeni rafali iz automatske puške dok su se nalazili u automobilu, javlja  portal Klix.ba.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.