Uhićen tijekom provale benzinske postaje u Sesvetama

Autor: dnevno.hr

Policajci su uočili razbijena ulazna vrata benzinske postaje te trojicu mladića kako bježe s navučenim kapuljačama preko glave.

Rano jutros, oko 2.40 u jutro, na području Sesveta, Zagrebačka, policijski su službenici u tijekom kaznenog djela teške krađe provaljivanjem u benzinsku postaju zatekli trojicu nepoznatih počinitelja koji su se potom trčeći dali u bijeg, objavila je PU Zagrebačka.

Policijski službenici pri redovnom obilasku svog terena uočili su razbijena ulazna vrata benzinske postaje te trojicu mladića kako bježe s navučenim kapuljačama preko glave.

Jedan od počinitelja uhićen je u Badelovom brijegu i doveden u postaju gdje je utvrđeno da se radi o 24-godišnjaku. Kriminalističko istraživanje te utvrđivanje svih okolnosti pod kojima je počinjeno ovo kazneno djelo se provodi.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.