Uhićen napadač koji je u supetarskom klubu teško ozlijedio Zagrepčanina

Autor: hina

Policija je za napad na 19-godišnjeg Davora L. iz Zagreba osumnjičila Ivana G. (23) iz Supetra, koji je 19-godišnjaku u klubu 'Havana' prišao dok je ovaj sjedio za šankom.

Policija je uhitila 23-godišnjeg mladić iz Supetra koji je u petak oko 3,30 sati u klubu ‘Havana’ u Supetru na Braču teško ozlijedio 19-godišnjeg Zagrepčanina, doznaje se danas u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Policija je za napad na 19-godišnjeg Davora L. iz Zagreba osumnjičila Ivana G. (23) iz Supetra, koji je 19-godišnjaku u klubu ‘Havana’ prišao dok je ovaj sjedio za šankom.

U društvu napadača bio je još jedan mladić, pa su dvojica Davora L., koji je čekao piće, izudarali šakama po glavi i tijelu.

Devetnaestogodišnji Zagrepčanin se još uvijek nalazi na liječenju u Kliničkom bolničkom centru (KBC) u Splitu i to zbog krvarenja u rožnici desnog oka, prijeloma nosne kosti s pomakom i potresa mozga.

U supetarskom klubu Havana pretukli mladog Zagrepčanina

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.