Uhićen diler koji je u autu imao 8 kg marihuane i 93 grama kokaina

Autor: hina

Muškarac je uhićen u subotu nakon što ga je policijska jedinica za provedbu nadzora državne granice zaustavila na odmorištu Ježevo autoceste A3. Njegov automobil tada je pregledan uz pomoć službenog psa za detekciju koji je ukazao na prisutnost droga.

Od 32-godišnjaka s područja Slavonskog Broda policija je zaplijenila 7,8 kilograma marihuane i 93 grama kokaina, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.

Vrijednost zaplijenjene droge policija je procijenila na oko 170 tisuća kuna, no ona bi u uličnoj preprodaji dosegla znantno veću cijenu.

Muškarac je uhićen u subotu nakon što ga je policijska jedinice za provedbu nadzora državne granice zaustavila na odmorištu Ježevo autoceste A3. Njegov automobil tada je pregledan uz pomoć službenog psa za detekciju koji je ukazao na prisutnost droga.

Idućeg dana automobil je detaljno pretražen i u njemu je pronađeno dvadeset i tri paketa s ukupno 7,258 grama marihuane, dok je u stanu 32-godišnjaka na području Slavonskog Broda otkriveno još 522 grama marihuane, 93,3 grama kokaina i vaga za precizno mjerenje.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 32-godišnjak na za sada neutvrđen način nabavljao veće količine droge marihuane i kokain koje je zatim prodavao na ilegalnom tržištu grada Zagreba i Slavonskog Broda, navodi se u službenom policijskom izvješću.

Zbog preprodaje droga 32-godišnjak je u nedjelju, uz kaznenu prijavu, priveden istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda.




Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.