Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL / Ilustracija

UBOJSTVO KOD SLAVONSKOG BRODA: Nakon obiteljske svađe sin usmrtio oca sjekirom? Bili su obitelj bez nesuglasica

Autor: Mia Peretić

Policija javlja da se jutros u 5 sati u Ruščici dogodilo ubojstvo, a uhićena je mlađa muška osoba zbog sumnje da je počinila to kazneno djelo.

Kako je potvrdila glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske, 23. veljače u 5 sati  u Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, zaprimljena je dojava  o sukobu između dvije osobe u Ruščici.

Policijski službenici su odmah upućeni na mjesto događaja, kojom prilikom su u obiteljskoj kući pronašli mrtvo tijelo muške osobe (1965. godište).

U blizini su pronašli i uhitili mlađu mušku osobu koja je 2000. godište zbog sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstva.

Kako doznaje portal Sbplus riječ je o sukobu oca i sina nakon kojeg je sin usmrtio oca sjekirom.

“Koliko mi je poznato nije to bila obitelj u kojoj je bilo nekih svađa i nesuglasica. Djeca, sin i kćer, su uvijek bila dobra djeca. Što je moglo dovesti do ovakve tragedije i što je nagnalo sina da digne ruku na oca i oduzme mu život ne mogu niti zamisliti”, rekla je jedna mještanka za SBplus.

Policijski službenici osiguravaju mjesto događaja, te se nastavljaju provođenje očevida i kriminalističko istraživanje.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.