Ubio brata na tramvajskoj stanici u Zagrebu?

Autor: Hina/dnevno.hr

Na raskrižju Vukovarske ulice i Radničke ceste 68-godišnji muškarac iz vatrenog je oružja usmrtio 59-godišnjaka, izvijestila je policija.

Jutros oko 6 sati na tramvajskoj stanici na raskrižju Vukovarske ulice i Radničke ceste 68-godišnji muškarac iz vatrenog je oružja usmrtio 59-godišnjaka, izvijestila je policija.

Prema neslužbenim informacijama koje je objavio Večernji list, riječ je o obiteljskoj tragediji koja se dogodila između dva brata. Stariji je rekao mlađem da će ga ubiti. Ubojstvo je počinjeno starijim pištoljem ručne izrade, jednim hicem u leđa.

Nakon toga je 68-godišnjak pobjegao, a kako neslužbeno doznaje Večernji, uhvaćen je nedaleko od mjesta počinjenja zločina gdje su ga službenici osme policijske postaje uhvatili prema opisu koji su dali očevici.

Policijski očevid je u tijeku. Zbog ubojstva zatvoren je tramvajski promet Vukovarskom ulicom, a linije 2, 3 i 13 voze izmijenjenim trasama. Zatvorena je Vukovarska od Držićeve do Savišća.

Autor:Hina/dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.