Ubila novorođenog sina i zakopala ga u dvorištu

Autor: dnevno.hr

Prema neslužbenim informacijama žena ima četvero odrasle djece, a policiji ju je prijavila njezina najstarija kćer.

Protiv majke (39) iz malog mjesta s područja Općine Čađavica u Virovitičkoj-podravskoj županiji, Virovitička policija podnijela je kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinila kazneno djelo čedomorstva.

Žena je u noći s 23. svibnja na 24. rodila sina kojeg je u razdoblju od 24 sata nasilno usmrtila, a njegove posmrtne ostatke pokopala u dvorištu ispred kuće.

Prema neslužbenim informacijama žena ima četvero odrasle djece, a policiji ju je prijavila njezina najstarija kćer, javlja Slobodna Dalmacija.

Nakon obavljene kriminalističke obrade žena je priznala kazneno djelo i policiji pokazala gdje se nalazi tijelo koje je potom poslano na obdukciju. U Općoj bolninci Virovitica, nakon obdukcije, potvrđeno je je dijete po rođenju bilo živo i zdravo te da je u roku od 24 sata nasilno usmrćeno.

Sumnja se da je žena, koja je živjela u teškoj financijskom situaciji, rođenjem petog djeteta pala u psihičko rastrojstvo što je i vjerojatno nagnalo na gnjusni čin.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.