Ilustracija / Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX

U stravičnoj nesreći poginulo dvoje, zabili se autom u stablo!

Autor: Dnevno

Dvoje ljudi poginulo je jutros u prometnoj nesreći u Zadru. Prema prvim informacijama, automobil Hyundai zadarskih registracija oko devet sati zabio se u stablo kraj ceste Zadar-Ražanac na predjelu Mazija.

Promet tim dijelom obustavljen je i odvija se zaobilazno – izvijestili su iz zadarske policije.

Kako piše Večernji list, u automobilu je osim stradalih bilo još putnika, a poginuli su bili srednje životne dobi. Službeno to zasad nije potvrđeno. Policija bi uskoro trebala objaviti više informacija…

Podsjetimo, u Zadru su prije desetak dana poginula tri mladića. Na Liburnskoj obali u gradskoj luci u Zadru poginuo je tad 22-godišnji vozač i 16-godišnji putnik, dok je 16-godišnjak teško ozlijeđen. Nažalost, on je preminuo u bolnici nekoliko dana kasnije.

Oko 23.20 sata vozač Audija izgubio je nadzor nad automobilom, sletio je s ceste i probio zaštitnu ogradu. Zabio se u bitvu za vez brodova pa upao u more i potonuo.

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U ZADRU: Poginuli maloljetnik i mlađi punoljetnik, dvije osobe u teškom stanju




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.