U stanu u Ičićima otkriven centar za uzgoj i distribuciju marihuane

Autor: hina

Primorsko-goranska policija ističe kako je stan u Ičičima, osim za uzgoj marihuane korišten i za distribuciju te konzumaciju droge.

Policija je u jednom stanu u Ičićima, kod Opatije, otkrila centar uzgoja i distribucije marihuane, izvijestila je danas Policijska uprava primorsko-goranska.

U stanu je jedna prostorija u potpunosti preuređena za uzgoj marihuane i u njoj je pronađeno oko 200 sjemenki marihuane, 22 uzgojene biljke visine od 10 centimetara do jednog metra, zasađene u zasebnim posudama. U prostoriji je izvedeno i improvizirano umjetno navodnjavanje, rasvjeta – simulacija sunčeve svjetlosti te ventilacija.

Uz to u stanu je pronađeno i oko 90 grama osušene marihuane.

Primorsko-goranska policija ističe kako je stan u Ičičima, osim za uzgoj marihuane korišten i za distribuciju te konzumaciju droge.

Pronađene su tri precizne digitalne vage, dva pribora za pušenje – nargile, tehnički uređaji, računi, uplatnice i niz drugih predmeta.

Kriminalističkim istraživanjem također je utvrđeno da su stan iznajmila i koristila dvojica hrvatskih državljana, 27-godišnji Riječanin i 21-godišnji Lovranac. Oni su u ovom stanu pohranjivali i predmete ukradene u provalama koje su činili oni sami ili kupci marihuane. Riječ je o prijenosnim računalima, televizijskim prijemnicima i drugim kućnim električnim uređajima, ukrasnim predmetima, alatu i drugom, navodi policija.

Dvadesetsedmogodišnjak je uhićen i priveden u riječki zatvor, a za 21-godišnjakom se traga. Protiv njih će policija podnijeti kaznene prijave Županijskom državnom odvjetništvu.




Kriminalističko istraživanje ovog slučaja se nastavlja, izvijestila je PU goransko-primorska.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.