Foto: ilustracija/twitter

U Splitu napadnut muškarac, policija traga za mlađim muškim osobama

Autor: Dnevno

Večeras se u Splitu dogodio još jedan  napad. Sve se odvijalo u Dubrovačkoj  ulici kod zgrade bivše Čistoće a neposredno kod Postaje prometne policije sukobila se skupina mlađih muškaraca.

Policija je, kako se doznaje, dobila dojavu da je u Dubrovačkoj ulici ozlijeđena muška osoba. Navodno se radi o fizičkom napadu, ali još uvijek se utvrđuju okolnosti. U tijeku je kriminalističko istraživanje, dok je ozlijeđeni odveden u bolnicu kako bi se utvrdila težina ozljeda, doznaje Slobodna Dalmacija

Jedna od svjedokinja kazala je da se galama i nakon nekoliko minuta na ulici se stvorio veliki broj policajaca. Vidjeli smo mladića krvave glave kako ulazi u maricu, a policija u civilu je zatim legitimirala ljude u okolnim kafićima. Navodno traže mlađe muške osobe po kvartu. Počela je priča da je netko opet propucan. potvrdila je svjedokinja događaja.

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.