U prometnoj nesreći u Biogradu dvoje ozlijeđeno, automobil izgorio

Autor: hina

Oko 1,40 sati kod ulaza u Turističko naselje 'Crvena luka' 24-godišnji državljanin BiH zbog neprilagođene brzine izgubio je kontrolu nad vozilom te sletio s kolnika i udario u bor, nakon čega se vozilo zapalilo i izgorjelo.

Dvije su osobe ozlijeđene, a automobil je izgorio u prometnoj nesreći koja se noćas dogodila u blizini Turističkog naselja ‘Crvena luka’ kod Biograda, izvijestila je zadarska policija.

Oko 1,40 sati kod ulaza u Turističko naselje ‘Crvena luka’ 24-godišnji državljanin BiH zbog neprilagođene brzine izgubio je kontrolu nad vozilom te sletio s kolnika i udario u bor, nakon čega se vozilo zapalilo i izgorjelo.

Vozač i 17-godišnja suputnica prebačeni su u zadarsku bolnicu gdje im je pružena liječnička pomoć. Vozač je zadržan na liječenju, a suputnica puštena.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.