U nesreći nedaleko Rovinja poginuli su 22-godišnjaci

Autor: hina

Automobil u kojem su se nalazili mladići je sletio s ceste, udario u stablo i zajedno s otkinutim stablom otklizio još 10-ak metara u jarak.

Po završetku očevida nesreće koja se dogodila noćas na cesti Kanfanar – Rovinj istarska policija je izvijestila da su dvojica mladića koji su poginuli 22-godišnjaci, jedan iz Rovinjskog Sela a drugi iz Rovinja.

Nesreća se dogodila oko 3,30 sati na cesti Kanfanar-Rovinj, na dionici između mjesta Putini i Rovinjsko Selo. Mladići su od silovitog udara vozilom u stablo poginuli na mjestu događaja, a zbog posve uništenog vozila u izvlačenju tijela sudjelovali su rovinjski vatrogasci.

Do nesreće je došlo kad je mladić iz Rovinjaskog Sela koji je upravljao osobnim automobilom “peugeot 307” zbog neprilagođene brzine na mokrom i skliskom kolniku izgubio nadzor nad vozilom. Automobil je sletio s ceste, udario u stablo i zajedno s otkinutim stablom otklizio još 10-ak metara u jarak.

FOTO: Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći nedaleko Rovinja

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.