U Karlovcu provalili u sjedište HDZ-a

Autor: dnevno.hr

Osim u HDZ-ove prostorije provaljeno je i u odvjetnički ured Hrvoja Medarića koji je naslonjen na HDZ-ove kancelarije, a u samo nekoliko dana drugi put je provaljeno u Crkvu Presvetog Trojstva na Starome placu. Provaljeno je i u pravoslavne crkvu Svetoga Nikole također na Starom placu.

Prostorije karlovačkog HDZ-a na Mažuranićevoj obali našle su se u noći s nedjelje na ponedjeljak na meti nepoznatih razbojnika koji su, prema riječima tajnika stranke Ivana Krznarića, provalili kroz ulazna vrata dok su vrata na prvom katu kroz koja se ulazi u urede, potpuno razvalili.

– Teško je sada reći kolika je šteta, jer je policijski očevid u tijeku. Naišli smo na razbacane papire i uredski pribor, na veliki nered. Vidim da su laptopi tu, plazma također, kao i mobiteli. Ne znam je li nešto ukradeno iz blagajne jer moramo čekati da policajci odrade svoje – kazao je Krznarić za Jutarnji list.

Budući da vrijednost ukradenih predmeta nije velika, Krznarić smatra da je provala napravljena kako bi se poslala neka poruka.

Osim u HDZ-ove prostorije provaljeno je i u odvjetnički ured Hrvoja Medarića koji je naslonjen na HDZ-ove kancelarije, a u samo nekoliko dana drugi put je provaljeno u Crkvu Presvetog Trojstva na Starome placu. Lopovi su ukrali novac i neke predmete, a materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna. Nešto manju svotu, oko par stotina kuna, lopovi su odnijeli i iz pravoslavne crkve Svetoga Nikole također na Starom placu u koju je provaljeno tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.