Foto: PU karlovačka

U HLADNOJ RIJECI IZGUBLJEN LJUDSKI ŽIVOT: Potraga za muškarcem dobila tragičan epilog! Evo što se dogodilo

Autor: Matea Vidić

U rijeci Korani, u blizini mosta u izgradnju, u naselju Mostanje, policijski službenici PU karlovačke, pronašli su tijelo 50-godišnjaka za kojim se je tragalo od 17. listopada.

Ovaj muškarac jedan je od dvojice nestalih na ušću rijeke Korane i Mrežnice gdje se prevrnuo čamac u kojem su se nalazila tri muškarca. Jedan je isplivao, no za dvojicom se tragalo danima. Nažalost, potraga je završila nesretno.

“S ciljem pronalaska nestalih muškaraca od trenutka dojave o događaju organizirana je potraga u kojoj su sudjelovali pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja, pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Karlovac i policijski službenici Policijske uprave karlovačke. Također, s ciljem pronalaska još jednog nestalog muškarca poduzimat će se potrebne mjere i radnje radi njegova pronalaska”, govore iz PU karlovačke te napominju kako je očevid u tijeku.

Autor:Matea Vidić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.