foto: NK/Dubrovački Dnevnik

U Dubrovniku zbog oružane pljačke privedena jedna osoba

Autor: dnevno.hr /Hina / Slobodna Dalmacija

Razbojnik je s pištoljem, prema neslužbenim informacijama, upao u kuću, te djevojci koju je tamo zatekao, uz zahtjev da mu preda sav novac, stavio pištolj u usta, zahtijevajući od nje da mu preda sav novac u stanu

Dubrovačka policija privela je u četvrtak ujutro osobu koju se povezuje s oružanom pljačkom koja se u utorak dogodila na Gornjem Konalu na području Gruža.

”Jedna osoba koja se dovodi u vezu s pljačkom na Gornjem Konalu je privedena”, rekla je glasnogovornica Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Andrijana Biskup. Oružana pljačka stana dubrovačkog poduzetnika Žarka Knege dogodila se u utorak oko 18 sati kada je pljačkaš upao u stan i uz prijetnju vatrenim oružjem poduzetnikovoj djevojci M. S. ukrao još uvijek nepoznatu količinu novca.

Podsjetimo, pljačkaš je u utorak oko 18 sati  upao u stan dubrovačkog poduzetnika Ž. K. i uz prijetnju vatrenim oružjem poduzetnikovoj djevojci M. S. ukrao još uvijek nepoznatu količinu novca.

Razbojnik je s pištoljem, prema neslužbenim informacijama, upao u kuću, te djevojci koju je tamo zatekao, uz zahtjev da mu preda sav novac, stavio pištolj u usta, zahtijevajući od nje da mu preda sav novac u stanu. Djevojka je sva prestrašena predala mu sve što je tražio, a riječ je o, službeno, još nepoznatom iznosu novca.

Kako piše Slobodna Dalmacija, kako je provalnik znao da je djevojka sama u kući upitno je. Naime, mladić s kojim živi trenutačno se nalazi u Francuskoj. Vlasnik stana je mladi i uspješni dubrovački poduzetnik Ž. K.. On u svom stanu već dulje vrijeme živi s djevojkom M. S., koja je zaposlena u prestižnom dubrovačkom hotelu “Rixos Libertas”.

Inače, poduzetnik Ž. K. poznat je po nautičkom turizmu u kojem je stvorio ime i hvalevrijedne učinke poslovanja. Ništa manje nije poznat ni kao vozač utrka za autoklub “Dubrovnik Racing”, a s jednim je partnerom iz Zagreba otvorio dva lokala zdravih napitaka od svježe cijeđenog voća, pod nazivom “Fresh”.




Autor:dnevno.hr /Hina / Slobodna Dalmacija
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.