Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

NOVI DETALJI TRAGEDIJE: U Baškoj na Krku nakon svađe nokautirao turista, a on na mjestu preminuo. Sve počelo oko retrovizora…

Autor: D.D./Hina

U Baškoj na otoku Krku pronađen je mrtav muškarac, a na kriminalističko istraživanje je privedena jedna osoba, priopćeno je u nedjelju iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Po svemu sudeći, radi se o ubojstvu iz nehaja.

Naime, do incidenta je došlo u istočnom dijelu Baške gdje je, neslužbeno doznaje Novi list, vozač automobila zagrebačkih registracija u jednom trenutku retrovizorom zakačio turista s njemačkog govornog područja.

Turist se razljutio i vozaču otkinuo retrovizor, nakon čega je vozač izašao iz auta. Kratko su se posvađali, a vozač je nokautirao pješaka koji je preminuo na licu mjesta.

Zasad nema informacija je li do smrti došlo od posljedica samog udarca ili je nesretnik pri padu udario glavom u tlo. Hitna služba je turista pokušavala reanimirati sat vremena, no bez uspjeha. O jučerašnjoj tragediji za našeg obilaska Baške još uvijek svjedoče tragovi krvi na ulici u kojoj se sve zbilo.

Policija je u subotu popodne zaprimila dojavu o mrtvom tijelu muškarca u ulici iznad plaže u Baškoj na Krku. Proveden je očevid, a na kriminalističko istraživanje je privedena jedna osoba, dodaju iz policije. Očevidom na mjestu događaja je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Rijeci.

Nastavlja se utvrđivanje relevantnih činjenica i okolnosti koje su dovele do ovog događaja, a tijelo muškarca bit će prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije, naveli su primorsko-goranske PU.




Autor:D.D./Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.