Tri mladića u Zagrebu uhićena zbog preprodaje marihuane, LSD-a i speeda

Autor: hina

Istragom je utvrđeno da su njih dvojica, neovisno jedan od drugoga, nabavljali veće količine amfetamina koji su 'dilali' na zagrebačkom narko tržištu.

Zbog sumnje u preprodaju droge (amfetamina, marihuane i LSD-a) zagrebačka je policija proteklog vikenda uhitila dvojicu mladića, a jednog uz kaznenu prijavu pustila da se brani na slobode.

Policija je danas izvijestila da su od trojice osumnjičenika u dobi od 25 do 28 godina zaplijenili ukupno 151 gram amfetamina, tzv. speeda, 15 grama marihuane, pet doza LSD-a i manju količinu metadona, čija se vrijednost procjenjuje na oko 20.000 kuna.

Nakon što im je pokušao pobjeći, ali je savladan uz prisilu, policajci su u subotu u parku Ribnjak uhitili 28-godišnjaka kod kojega su pronašli 23 grama ‘speeda’ i gram marihuane.

Istragom je utvrđeno da je veće količine ‘speeda’ kupovao od 25-godišnjaka i 26-godišnjaka. Ovaj mlađi uhićen je u popodnevnim satima na području Knežije i kod njega je pronađeno 1,2 grama amfetamina, a pretragom njegova stana još 127 grama te droge, 14 grama marihuane, pet doza LSD-a, manja količina metadona te dvije digitalne vage s tragovima ‘speeda’.

Jučer je, pak, uhićen i 26-godišnjak, u čijem je stanu u Novom Zagrebu pronađena manja količina marihuane.

Istragom je utvrđeno da su njih dvojica, neovisno jedan od drugoga, nabavljali veće količine amfetamina koji su ‘dilali’ na zagrebačkom narko tržištu.

Svu trojicu policija je kazneno prijavila zbog preprodaje droge, te je 25-godišnjaka i 26-godišnjaka privela istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda, dok je 28-godišnjaka pustila da se brani sa slobode.




Svi su od ranije više puta evidentirani zbog zlouporabe droga, a 25-godišnjak i zbog imovinskih delikata.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.