Foto: Ilustracija

Tragična smrt u zagrebačkom kvartu: Susjed je prvi ugledao tijelo!

Autor: Dnevno

Pod još nerazjašnjenim okolnostima danas u popodnevnim satima život je izgubio Sesvečanin Zvonko B. koji je pao u šaht u sklopu obiteljske kuće u Čakovečkoj ulici u Sesvetama, piše Jutarnji list.

Prvi ga je vidio susjed s kojim dijeli ogradu te je pozvao policiju, a kasnije je stigla i Hitna pomoć.

“Tresem se ko prut od tuge zbog smrti moga Zvonka. Ne možete zamisliti koliko sam pod stresom. Naime, sin je vidio kako voda pršti iz pipe na zidu susjedove kuće. Izašao sam  da vidim gdje je Zvone i vidio mu noge u šahtu. Glavom je pao u otvor. Pokušavao sam ga izvući. Dozivao sam ga: ‘Zvone, Zvonko moj’. Totalno sam se sledio. Zvao sam i sina da mi ga pomogne izvući, ali nismo mogli. Pretežak je bio. I nije davao znakove života. Odmah smo zvali policiju. Evo, tu su i vatrogasci kako bi ga izvukli valjda. Nikad nisam osjetio toliku nemoć kao kad mi je sin rekao: ‘Pusti tata, pusti, moramo zvati policiju'”, rekao je za Jutarnji list Antun H., stanar Čakovečke ulice u Sesvetama.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.