foto: arhiva

TRAGEDIJA U ŠIBENIKU: Motociklist sletio s ceste i preminuo

Autor: Hina

57-godišnji vozač motocikla preminuo je u šibenskoj bolnici od posljedica ozljeda koje je zadobio u prometnoj nesreći koja se jučer oko 18,25 sati dogodila kod Brnjice, potvrdila je šibenska policija.

“U jučerašnjoj prometnoj nesreći oko 18,25 sati na državnoj cesti D-33 teške i po život opasne ozlijede je zadobio 57-godišnji vozač motocikla, kojemu je u 21,25 sati u Općoj bolnici Šibenik konstatirana smrt”, priopćeno je iz šibenske policije.

Prometna nesreća dogodila se kada je 57-godišnji vozač motocikla Honda šibenskih registracija vozeći državnom cestom D-33 iz smjera Konjevrate prema Drnišu zbog neprilagođene brzine kretanja izlaskom iz lijevog zavoja izgubio kontrolu nad upravljačem i izletio izvan ceste, gdje se prevrnuo te pao s motocikla.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.