Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

TRAGEDIJA U NP KRKA!Otkriveni detalji nesreće kod Skradinskog buka

Autor: Dnevno

U zasad još nepoznatim okolnostima dvoje ljudi smrtno je stradalo u subotu na području Skradinskog buka.

“Sa žaljenjem obavještavamo javnost kako su danas, na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku ‘Krka’, smrtno stradale dvije osobe. Nakon dojave posjetitelja Parka, odmah su obaviještene nadležne službe” javljaju iz NP Krka.

Policija je u 15.38 sati zaprimila dojavu od čuvara iz Nacionalnog parka da su se na dubini od tri metra utopile dvije osobe. Kako se doznaje od glasnogovornice PU Šibensko-kninske, Marice Kosor, riječ je o muškoj i ženskoj osobi.

U tijeku je očevid PU šibensko-kninske na terenu kako bi se utvrdile okolnosti nesretnog događaja te identitet samih stradali osoba.

Kako javlja portal Morski.hr, tijela je pronašla osoba koja je na tom području ronila s maskom.

“Bili na riječnom dnu s rukom u ruci. Zasad nije poznato kad su se utopili”, doznaje portal Morski.hr od posjetitelja Nacionalnog parka Krka.

Navodno se radi o dvoje azijskih turista, mladom paru s Dalekog istoka, javlja Slobodna Dalmacija




Ravnateljica JU ‘NP Krka’  Nella Slavica u svoje osobno ime i u ime Ustanove, izražava duboku sućut obitelji i prijateljima.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.