Tragedija na Lastovu: Dvojica mladića zabila se u brdo, poginuo suvozač

Autor: hina

U prometnoj nesreći sinoć malo prije ponoći smrtno stradao putnik u vozilu čiji je 21-godišnji vozač u zavoju izgubio nadzor i zabio se u brdo i metalnu ogradu. Vozač je lakše ozlijeđen

U prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila na Lastovu poginuo je 18-godišnji mladić, a lakše je ozlijeđen 21-godišnji vozač koji je izgubio nadzor na vozilom i udario u brdo.Oko 23,35 sati je na predjelu Sozanj 21-godišnji vozač automobila crnogorskih nacionalnih oznaka je u zavoju izgubio nadzor nad vozilom i udario u brdo, a zatim u zaštitnu metalnu ogradu, izvijestila je jutros dubrovačko-neretvanska policija.

U nesreći je poginuo 18-godišnji putnik, a 21-godišnji vozač prevezen je u splitsku bolnicu gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede i zadržan je na daljnjem liječenju.

 

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.