screenshoot/yt

Tijekom pretrage osumničenog za paljenje zastave RH i i srpske nacionalne manjine pronađeno oružje

Autor: Dnevno

Tijekom kriminalističkog istraživanja po nalogu Županijskog suda Šibenik, jučer je u Kistanjama pretražena obiteljska kuća osumnjičenog, gdje je pronađen i oduzet pištolj. Osumnjičeni je 18. veljače oko 21 sat u Kistanjama, s namjerom da izvrgne ruglu i grubo omalovaži Republiku Hrvatsku, zapalio zastave Republike Hrvatske i i srpske nacionalne manjine koje su bile istaknute na zgradi Vijeća srpske nacionalne manjine u Kistanjama, javljaju iz policije.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, a protiv njega će biti podnijet Optužni prijedlog, zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.