Foto: ilustracija/twitter

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD OPUZENA: Poginuo suvozač!

Autor: Dnevno

Mladi, 26-godišnji suvozač poginuo je u četvrtak navečer u Kominu kad je 25-godišnji vozač vozilom udario u stablo i teško je ozlijeđen, prenosi N1.

Iz Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske u petak su izvijestili da se teška nesreća dogodila u 19,35 sati na predjelu Ušće-Galičak u Kominu.

Prometna nesreća dogodila se kad je 25-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka kojem je istekla tehnička valjanost i obvezno osiguranje, uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, izletio izvan kolnika i prednjim dijelom vozila udario u stablo.

Zbog teških ozljeda 26-godišnji suvozač preminuo je na mjestu nesreće, a 25-godišnji vozač prevezen je u splitsku bolnicu gdje je zadržan na liječenju.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.