Ivica Galovic/PIXSELL

(FOTO) TEŠKA NESREĆA U SLAVONIJI: Bus pun djece sletio s ceste, jedna osoba poginula!

Autor: dnevno.hr

Autobus je prevozio učenike iz Slavonskog Šamca na kazališnu predstavu u Slavonski Brod

U mjestu Vranovci nedaleko od Slavonskoga Broda s ceste je sletio autobus pun djece. Prilikom slijetanja autobus se prevrnuo te prema prvim informacijama ima ozlijeđenih.

SB Plus javlja da je preminuo vozač automobila.

“Ne raspolažemo informacijama o tome je li koje dijete ozlijeđeno, no sigurno su jako uplašeni i u šoku. Autobus je, zbog siline udara, sletio s ceste i prevrnuo se na bok”, rekao je za N1 Stjepan Kukura, glasnogovornik PU Brodsko-posavske.

Vatrogasci i Hitna pomoć na terenu su, a policija dodaje da među djecom nema teže ozlijeđenih. Zadobili su hematome od udaraca te je troje djece prebačeno u bolnicu u Slavonskom Brodu dok je ostale autobus odvezao u Osnovnu školu Vranovci gdje im se pruža psihološka pomoć.

Jedna je učiteljica izjavila da je na automobilu koji im je vozio ususret pukla guma, zbog čega je prešao u njihov trak te je nakon toga podletio pod autobus.

Prema neslužbenim informacijama, nesreća se dogodila kad je automobil koji je vozio prema autobusu prešao u suprotni trak, a vozač autobusa vjerojatno ga je pokušao izbjeći pa je zahvatio rubnik i sletio s ceste. Autobus je, prema pisanju medija, prevozio učenike iz Slavonskog Šamca na kazališnu predstavu u Slavonski Brod.

Vlada reagirala na nesreću u Slavoniji




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.