Luka Stanzl/PIXSELL/ilustracija

TEŠKA NESREĆA: Sudarili se traktor i automobil, poginula jedna osoba

Autor: dnevno.hr

O događaju će biti dostavljeno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu

U srijedu, 6. prosinca, na državnoj cesti broj 28 u Kuštanima u prometnoj nesreći smrtno je stradala jedna osoba, a dvije su teško ozlijeđene.

Do nesreće je došlo oko 23.20 sati kada je vozač rođen 1962. godine upravljao traktorom Deutz Fahr križevačke registracijske oznake u smjeru Markovca Križevačkog. U jednom trenutku započeo je skretanje na lokalnu cestu i sudario se s osobnim automobilom BMW zadarske registracijske oznake, kojim je u suprotnom smjeru upravljao vozač rođen 1965. godine. Potom je osobni automobil sletio u putni jarak i udario u nosač stupa.

Na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda smrtno je stradao putnik u osobnom automobilu rođen 1983. godine, dok su vozač automobila i drugi putnik rođen 1989. teško ozlijeđeni i prevezeni u bjelovarsku bolnicu.

Vozač traktora nije bio pod utjecajem alkohola,  a vozaču automobila je vađena krv i izuzet urin radi analize.

Očevidom je rukovodilo zamjenik općinske državne odvjetnice iz Bjelovara.

O događaju će biti dostavljeno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Do 5.40 sati  promet je ovom dionicom državne ceste bio u prekidu i odvijao se obilazno pravcem Sveti Ivan Žabno – Cirkvena – Kenđelovac.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.