Taksist mjesecima pokušavao ubiti kolegu

Autor: hina

Uhićenik se sumnjiči da je kolegi, s kojim je, kako kažu u policiji, dulje vrijeme bio u lošim odnosima, učestalo prijetio od kolovoza prošle godine.

Zagrebačka policija uhitila je 59-godišnjeg taksistu koji je gotovo osam mjeseci prijetio smrću 50-godišnjem kolegi, pokušavajući se u više navrata svojom Škodom Octaviom zabiti u njegov Mercedes C klase, doznaje se u zagrebačkoj policiji koja još uvijek utvrđuje motive prijetnji.

Uhićeni taksist sumnjiči se da je kolegi, s kojim je, kako kažu u policiji, dulje vrijeme bio u lošim odnosima, učestalo prijetio od kolovoza prošle godine.

Dok je bio u službi, osumnjičeni taksist je svojom Škodom Octaviom pratio svoju žrtvu u Mercedesu C klase namjeravajući skriviti prometnu nesreću.

Prije dva tjedna oko ponoći mobitelom je nazvao 50-godišnjaka i zaprijetio mu smrću, dok ga je rano jučer ponovno pokušao udariti u vožnji, ali je on svojim Mercedesom izbjegao prometnu nesreću. Nakon toga osumnjičeni je nastavio prijetiti smrću 50-godišnjaku i njegovoj obitelji.

Pedesetogodišnjak je slučaj prijavio policiji koja je uhitila osumnjičenog i nakon kriminalističkog istraživanja odvela u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.