Suvozač poginuo, vozač motora pobjegao s mjesta nesreće

Autor: hina

Policija pretpostavlja da je pronađeni muškarac bio suvozač na motociklu. Motocikl i vozač još nisu pronađeni.

Na području Svetog Ivana Zeline, na cesti između Kalinja i Donjeg Orešja, pronađeno je tijelo muškarca koji je smrtno stradao u prometnoj nesreći noćas oko 2 sata, doznaje se danas u Policijskoj upravi zagrebačkoj (PUZ).

Policija pretpostavlja da je pronađeni muškarac bio suvozač na motociklu. Motocikl i vozač još nisu pronađeni, no na mjestu događaja pronađeni su dijelovi kacige i drugi tragovi koji upućuju na to.

PUZ poziva svjedoke ili očevice te prometne nesreće da se jave u Policijsku postaju Sveti Ivan Zelina na telefonske brojeve: 4570-789 i 2060-106 ili na broj 92.

Vozači mopeda i motocikala sudjelovali su 2009. godine u ukupno 866 nesreća, u 16 nesreća u kojima su sudjelovali poginulo je 17 osoba (što je skoro svaka peta poginula osoba) i to 10 vozača motocikala, dva vozača mopeda, dva putnika na motociklu i tri pješaka. Za 11 od ukupno 16 nesreće s poginulima odgovorni su vozači mopeda i motocikala.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.