Foto: Goran Mehkek / CROPIX

SUSJEDI UBIJENE ZAGREPČANKE FRAPIRANI: ‘Bila je dobra i poštena. Njezin partner uvijek se doimao nekako miran i plah’

Autor: Ana Lonjak

Zagrebačka policija izvijestila je u nedjelju da i dalje tragaju za ubojicom koji je u stanu u Prečkom usmrtio 57-godišnju ženu. Iz PU zagrebačke objavili su više informacija o ubojstvu žene čije je tijelo pronađeno u subotu oko 10:30 u stanu u zagrebačkoj Štefanićevoj ulici.

“Dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć ekipe za očevide policijskih službenika Policijske uprave zagrebačke provela je očevid kojom prilikom je utvrđeno kako je između 25. i 26. ožujka 2022. godine, nepoznati počinitelj zasad neutvrđenim predmetom usmrtio 57-godišnjakinju zadavši joj više udaraca po glavi uslijed kojih je na mjestu događaja preminula.

Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a za osobom koja se dovodi u vezu s počinjenjem ovog kaznenog djela intenzivno se traga”, piše u priopćenju.

Nikako nisam mogao naslutiti da je ona imala nekih problema. Ona je u vezi s istim čovjekom živjela otprilike 15-ak godina, a više od 10 godina su živjeli skupa u stanu. Nisu bili u braku. Ja sam s tom gospodom išao zajedno u školu. Žena je bila jako poštena i dobra. Ovo me jako šokiralo jer sam s njom praktički odrastao”, rekao je prijatelj žene za 24sata.

Dodatno čuđenje je izazvala činjenica da nitko nije vidio muškarca s kojim je godinama živjela.

“Njezin partner uvijek se doimao nekako miran i plah. Oboje su bili povučeni ljudi”, rekla je druga susjeda.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.