Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Stravično ubojstvo kod Ploča: Policija objavile detalje smaknuća 29-godišnjaka!

Autor: Hina

Policija je predala pritvorskom nadzorniku dvojicu muškaraca od 40 i 41 godinu, osumnjičenih za ubojstvo 29-godišnjeg mladića u četvrtak u mjestu Rogotin kod Ploča, priopćila je u subotu dubrovačko-neretvanska Policijska uprava.

Kriminalističku istragu proveli su službenici PU i Policijske postaje Ploče.

Dvojica muškaraca, 40-godišnjak i 41-godišnjak, osumnjičeni su da su u četvrtak, 17. rujna, u obiteljskoj kući, u Ulici A. G. Matoša u mjestu Rogotin, usmrtili 29-godišnjeg mladića zadavši mu veći broj udaraca tupim i oštrim predmetom, od kojih je umro na mjestu događaja.

Osumnjičeni su uhićeni istog dana. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kasno sinoć, uz kaznenu prijavu, predani su pritvorskom nadzorniku dubrovačko-neretvanske PU.

Policija je na mjestu događaja obavila očevid kojim je rukovodila županijska državna odvjetnica. Više detalja bit će poznato po završetku istrage, naveli su iz policije.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.