Screenshot

STRAVIČNO ČEDOMORSTVO: Maloljetnica ubila svoju bebu, a u svemu joj pomogla majka

Autor: Dnevno

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije uhitili su maloljetnicu zbog sumnje da je ubila svoje novorođenče. Sarajevski policajci priveli su i njezinu majku zbog sumnje da je pomagala kćeri u ovom jezivom slučaju, piše Avaz.

Azra Bavčić, glasnogovornica Županijskog tužiteljstva u Sarajevu, kazala je za bosanskohercegovačke medije kako je u međuvremenu, na prijedlog postupajućeg tužitelja, određen pritvor maloljetnici i njezinoj majci.

“Zbog Zakona o zaštiti i postupanju s djecom i maloljetnicima u kaznenom postupku te zbog zaštite identiteta maloljetnice, ne možemo otkriti više detalja o ovom slučaju”, pojasnila je Bavčić.

Kako se neslužbeno doznaje, majka je završila iza rešetaka, dok je kći, s obzirom na to da je maloljetna, smještena u jednu odgojnu ustanovu. Prema neslužbenim informacijama, maloljetnica je, navodno, rodila u stanu u sarajevskom naselju Alipašino polje, gdje je i usmrtila bebu.

U porođaju joj je, navodno, pomagala majka. Djevojka je otkrivena jer je zbog obilnog krvarenja završila u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. Liječnici su utvrdili kako je riječ o krvarenju nakon poroda pa su alarmirali policiju.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.