STRAVIČNA TRAGEDIJA: Rekao ženi da će zažaliti zbog rastave pa ubio trogodišnju kćer i sebe!

Autor: M. Berić

''Njega je, nakon niza problema koje su imali u braku, ostavila supruga. Prošlog tjedna su se i službeno razveli, a njemu je to jako teško palo'', kažu njegovi poznanici.

Stravična obiteljska tragedija dogodila se u naselju Modriča, potvrdila je glasnogovornica CJS-a Ljerka Stanimirović. Kako se neslužbeno navodi, 29-godišnji G. M, inače općinski službenik u Modriči, iz vatrenog oružja ubio je svoju trogodišnju kćer, nakon čega je izvršio samoubojstvo. Policija još ne navodi razloge ovog okrutnog čina, poznanici pričaju da je uzrok najvjerojatnije propali brak. G.M. navodno nije mogao podnijeti razvod, piše Večernji list.

”Njega je, nakon niza problema koje su imali u braku, ostavila supruga. Prošlog tjedna su se i službeno razveli, a njemu je to jako teško palo”,  kažu njegovi poznanici. Navodno je Mišanović, čiji je otac kao vojnik poginuo u ratu, jednom prilikom svojoj supruzi i zaprijetio da će “zažaliti za cijeli život” zato što ga je napustila, ali nitko nije mogao ni naslutiti ovakav tragičan epilog.

 

Autor:M. Berić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.