Foto: Robert Fajt / CROPIX

STRAVIČNA NESREĆA: Poginuo vatrogasac, drugi se bori za život! Vlak ih odbacio na livadu!

Autor: Dnevno

Jučer, 23. svibnja oko 13:55 sati u Ostrovu blizu Vinkovaca, u Kolodvorskoj ulici, na prijelazu ceste preko željezničke dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen jedan muškarac (25), a drugi (55) je preminuo od ozljeda, prenosi Dnevnik.hr

Mlađi muškarac vozio je automobil Hyundai vinkovačkih registarskih oznaka, a dolaskom do pruge nije provjerio ide li vlak. Nastavio je voziti i u prednji dio auta se zabio teretni vlak, u vlasništvu tvrtke sa sjedištem u Zagrebu. Silina udarca odbacila je auto na livadu.

Na mjestu prometne nesreće prijelaz ceste preko željezničke pruge je označen prometnim znakom obveznog zaustavljanja (stop) i prometnim znakom za označavanje prijelaza ceste preko željezničke pruge (andrijinim križem), ističe policija.

Suputnik o osobnom automobilu kojim je upravljao 25-godišnjak je bio 55. godišnjak iz Vinkovaca. Oba putnika su iz vozila iznijeli djelatnici JVP Vinkovci te su odmah odvezeni u OŽB Vinkovci radi ukazivanja liječničke pomoći.

Vozač, 25-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju u bolnici, a 55-godišnjak je od zadobivenih ozljeda preminuo u 15:47, što je potvrđeno u OŽB Vinkovci.

Na mjestu događaja policija je provela očevid.

Protiv vozača osobnog automobila, 25-godišnjaka iz Vinkovaca, zbog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće će biti podnijeta kaznena prijava.




Planuo požar u poznatom zagrebačkom restoranu: Vatru gasio velik broj vatrogasaca!




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.