Stravičan zločin: Osječanin ubio majku i suprugu

Autor: Hina/dnevno.hr

Nakon što je ubio svoju majku (85) i suprugu (57), oko 10 sati 61-godišnji ubojica došao je u osječku policiju i prijavio teška ubojstva. Očevid je u tijeku.

U Osijeku u Srijemskoj ulici u kući broj 82 , 61-godišnji Osječanin Slavko Rebić ubio je svoju 85-godišnju majku i 57-godišnju suprugu, nakon čega je oko 10 sati došao u osječku policiju i prijavio teška ubojstva.

Potvrdio je to Hini glasnogovornik osječko-baranjske Policijske uprave Marko Ćaleta, te dodao da je očevid na mjestu zločina u tijeku, a nad 61-godišnjim Osječanininom vrši se krim obrada.

24 sata neslužbeno doznaje da je u pozadini zločina teška materijalna situacija u kojoj se nalazila obitelj. Navodno su bili u dugovima, a u posljednje vrijeme u Srijemskoj ulici su živjeli kao podstanari.

Na žrtvama su navodno vidljive ubodne rane od noža, a kako javlja Večernji list, susjedi kažu da je Slavko Rebić često bio u lokalnom kafiću, bio je društven i ni po čemu se nije moglo naslutiti da bi mogao učiniti tako nešto.

Autor:Hina/dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.