Foto: Mario Pusic / CROPIX

STRAVA U MOSTARU: Migrant iskrvario nasred ceste

Autor: dnevno.hr

U srijedu oko 20:30 sati u mostarsku Policijsku postaju Centar prijavljeno je da se na dijelu ceste Bulevar narodne revolucije nalazi nepoznata osoba s vidnim ozljedama iz kojih krvari. Policijska patrola na mjestu događaja zatekla je ekipu Hitne pomoći koja je pružala pomoć nepoznatoj osobi, a lokalni mediji nagađaju da se radi o migrantu koji je prevezen u bolnicu dr. Safet Mujić gdje je dežurni liječnik konstatirao kako je navedeni zadobio više ubodnih rana nanijetih oštrim predmetom.

Utvrđeno je da se radi o teškim tjelesnim ozljedama, a nepoznati muškarac zadržan je na lijječenju.

Operativnim radom patrola policije je došla do saznanja da se na jednoj adresi u Ul. BNR nalaze osobe koje se mogu dovesti u vezu s nanošenjem ozljeda navedenoj osobi. U 23:20 sati pronađeni su državljani Maroka I.B. (2003.) i J.B. (2003.). Kod I.B. je pronađen nož, a kod J.B. smotuljak sa sadržajem zeljaste tvari koja asocira na opojnu drogu marihuanu. Isti su dovedeni u službene prostorije zbog kriminalističke istrage, a navedeni predmeti su uz potvrdu izuzeti, navedeno je u priopćenju iz MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.