Foto: Damir Krajac / CROPIX

STRAVA U DUBRAVI! Žena ubila muža i zataškala tragove, pred policajcima si pokušala presuditi skokom s balkona

Autor: I.G.

U zagrebačkoj Dubravi je došlo do šokantnog zločina gdje je žena (55) nožem ubila svog muža (59) te držala njegovo tijelo u stanu dok je pred rodbinom tvrdila da je živ.

Pokušala je zataškati ubojstvo tako što je koristila mobitel ubijenog muža i u porukama, koje je slala njegovim najbližima, predstavljala se kao on i govorila da je sve u redu. Njegovi najbliži su primijetili da se nisu čuli s njim već dva dana pa su došli provjeriti što se događa. Međutim, žena ih nije htjela pustiti u stan te su pozvali policiju.

Policajci su nakon utvrđivanja lokacije signala otkrili da se mobitel nalazi u stanu, što ih je navelo da uz pomoć vatrogasaca provaljuju u stan gdje su pronašli tijelo muškarca u krvi. Žena se zatim bacila s balkona i teško se ozlijedila.

Nakon što je njen zločin otkriven, rastrojena žena se bacila s prozora i završila u bolnici s teškim ozljedama.

Susjedi i poznanici kažu da je žena već dulje vrijeme bila u teškom stanju, ali da je odbijala odlaziti na liječenje. Ubijeni muž je brinuo o njoj i pokušavao joj pomoći. U stanu se inače često čula vika i galama, ali u posljednjih nekoliko dana je bilo neuobičajeno tiho. Susjeda koja ih poznaje kaže da je muškarac bio vrlo miran i pristojan, a žena je znala biti svadljiva i raditi probleme.

Detalji očevida su još uvijek nedostupni, a žena se nalazi u bolnici s teškim ozljedama, piše 24 sata.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.