pixabay

STRAVA U BLIZINI KOPRIVNICE: Zatekli mladog muškarca u pokušaju samoubojstva kako visi s užeta!

Autor: Dnevno

Prava drama odvijala se u noći s utorka na srijedu u jednom obiteljskom domu u široj okolici Koprivnice, kada je 33-godišnji muškarac pokušao počiniti samoubojstvo vješanjem, a život su mu spasili liječnik i medicinsko osoblje koprivničke hitne pomoći.

Dijana Žagar, glasnogovornica PU koprivničko – križevačke potvrdila je za Podravski.hr što se točno dogodilo.

“Između 28. srpnja, od 23.50 sati i 29. srpnja, do 0.14 sati, 33 – godišnjak je na širem koprivničkom području pokušao samoubojstvo vješanjem. Muškarac je hospitaliziran u Općoj bolnici Koprivnica” – kratka je bila glasnogovornica Dijana Žagar.

Od mještana se doznaje kako su nesretnika pronašli ukućani koji su presjekli uže i pozvali hitnu pomoć. Doslovno trenuci su nesretnu obitelj dijelili od nezamislive tragedije, a na svu sreću sve se završilo dobro, piše Podravski.hr.

OBITELJSKA ZAVADA Automobilom pokušao pregaziti vlastitog brata, spriječio ga sužen put




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.