ilustracija/pixabay

Strašno! Prijetio bivšoj djevojci i njezinom ocu ubojstvom u centru Čakovca

Autor: Dnevno

Da se kad su ljubavni odnosi i prekidi istih oni mogu pretvoriti u nešto opasnije i gore pokazao je slučaj iz Čakovca.

Naime policija je jučer privela muškarca (36) zbog osnovane sumnje da je od 11. do 13. travnja 2019. u više navrata mobitelom slao poruke svojoj bivšoj djevojci u kojima joj je prijetio da će ju ustrijeliti pištoljem u centru Čakovca i da ga u tome neće spriječiti niti milijun policajaca te joj slao fotografije pištolja i rupe od metka.

No privedeni muškarac nije stao samo na tome, naime postoji i osnovana sumnja da je 36-ogodišnjak u više navrata nazvao i oca svoje bivše djevojke te također prijetio da će u centru Čakovca ubiti njega, njegovu kćer i još dvije osobe.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 36-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenih djela kojima prijeti.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.