Foto: Tonci Plazibat / CROPIX/Ilustracija

STRAŠNA NESREĆA U SLAVONIJI, ŽENA STRADALA PRI TUŠIRANJU: Obdukcija je gotova, policija otkrila što se dogodilo

Autor: Dnevno.hr

Kako javlja PU vukovarsko-srijemska, 26. svibnja 2022. dovršen je očevid u Andrijaševcima, u predjelu Šurakovac, nakon što su 25. svibnja dobili dojavu da je na vikendici tog predjela 62-godišnjakinju usmrtila struja.

S obzirom na sve okolnosti tog događaja, sudski vještak je 26. svibnja u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar proveo obdukciju tog mrtvog tijela, te je utvrdio da je uzrok smrti 62-godišnjakinje zatajenje rada srca uslijed strujnog udara.

Kriminalističkim istraživanjem utvrdili su da je smrtno stradala u srijedu 25. svibnja 2022. godine oko 15 sati na toj vikendici koristeći elemente tuša, te je pritom došlo do proboja struje na instalaciju tuša, te strujnog udara na njeno tijelo, što je za nju bilo smrtonosno.

Policijska uprava vukovarsko-srijemska će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće o tom događaju.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.