Foto: Dejan Rakita/PIXSELL, Ilustracija

STIĆI ĆE GA BOŽJA PRAVDA, TO VEĆ ZNA? Ukrao nadgrobni spomenik pod okriljem noći

Autor: Dnevno

Ovih dana dogodila se nevjerojatna krađa na mjesnom groblju na području Duge Rese. Nepoznati je počinitelj pod okriljem noći demontirao i ukrao cijeli nadgrobni spomenik.

Ovaj bizaran slučaj dogodio se između studenoga i 22. siječnja, kada je obitelj koja je obilazila grobnicu primijetila da na njoj nedostaje nadgrobna ploča. Članovi obitelji odmah su krađu prijavili policijskoj upravi, a policijski službenici kažu kako je šteta velika i poručuju da intenzivno tragaju za počiniteljem ili počiniteljima.

Motiv krađe nije jasan, u policijskom izvješću piše:

“Zaprimljena je prijava 65-godišnjaka da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 1. studenog lani do 22. siječnja ove godine s groblja na području Duge Rese otuđio nadgrobnu brončanu ploču. Materijalna šteta je veća od 30.000 kuna”, napominju u Policijskoj upravi i potvrđuju da krim-policija provodi izvide kako bi što prije otkrila počinitelja, piše Danica.hr.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.