Foto: Ronald Gorsic / CROPIX, Ilustracija

STARIJI GRAĐANI PRIPAZITE, LOPOVI IMAJU TAKTIKU KAKO DA VAS OPLJAČKAJU! Gospođi ukrali par tisuća kuna

Autor: Dnevno.hr

Dvojica počinitelja prevarila su stariju gospođu u Labinu i ukrali joj par tisuća kuna, a policija traga za počiniteljima.

Naime, labinski je dvojac prevario 87-godišnjakinju i ukrao joj par tisuća kuna tako da je jedan od njih prišao starijoj gospođi i pokušao joj prodati lažnu zlatnu ogrlicu. Žena je odbila ponudu, nakon čega joj je prišao drugi muškarac i pravio se da je on zainteresiran za taj komad nakita.

Lažan prodavač ogrlice je odglumio da mu se žuri i da ne može čekati muškarca koji je zainteresiran. Muškarac je zamolio stariju gospođu da mu posudi novac i obećao joj da će ga odmah vratiti. Lakovjerna starija gospođa mu je dala nekoliko tisuća kuna, a on je pobjegao. Istarska policija utvrđuje okolnosti događaja i traga za počiniteljima.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.