Foto: Danijel Bartolic / CROPIX

SPLITSKA POLICIJA U AKCIJI: U Podstrani i Splitu pala dvojica mladih dilera!

Autor: Dnevno

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom kod kojega je prethodno na području Podstrane pronađeno i oduzeto ukupno 134,5 grama speeda, 83 grama marihuane i 7 tableta ecstasya, piše Dalmacija danas.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, jučer je uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama predan policijskom pritvorskom nadzorniku.

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom u sklopu kojega je obavljena pretraga stana na splitskom području.

Tom prilikom je pronađeno i oduzeto 114,5 grama marihuane. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.