mup.hr

Splitska policija dovršila krim istraživanje nad četvrorkom koja je prodavala drogu!

Autor: Dnevno

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih i jednim državljaninom Velike Britanije, osumnjičenima za počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

U nedjelju oko 18.30 sati u Splitu u ulici Ćirila i Metoda je zatečen 18-godišnji hrvatski državljanin s ukupno 67,03g marihuane i 1,5g kokaina, te je priveden u službene prostorije, a po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.

Također u nedjelju, oko 19 sati, na području Mravinaca zatečen je 24-godišnjak, hrvatski državljanin, kod kojeg je pronađeno ukupno 1121g marihuane te digitalna vaga za precizno mjerenje. Uhićen je i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje te je protiv njega podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.

Sinoć je oko 23.25 sati u Splitu, u blizini parka Emanuela Vidovića zatečen 25-godišnji hrvatski državljanin s 1,4g marihuane. Uhićen je i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg je obavljena pretraga stana kojeg koristi u Splitu te je pronađeno 147g marihuane i 46 tableta „ectasy“. Protiv spomenutoga 25-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.

Pritvorskom nadzorniku danas je, uz kaznenu prijavu, doveden 21-godišnji državljanin Velike Britanije kojeg su sinoć, oko 22.15 sati, policijski službenici u ulici Hrvatske mornarice zatekli s 17 tableta „ecstasy“, dvije vrećice kokaina ukupne težine 1,13g i 7,16g ketamina, izvijestili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.