Foto: Screenshot You Tube

ŠOK U BEOGRADU: NENAD ZGROŽEN NOVIM PRIČAMA O SINU! Zahtjeva odgovore: ‘Tko je to rekao policiji? Nikada mi nitko nije otkrio ovu informaciju’

Autor: D. V.

“Mateja dobro poznajem i ponovo tvrdim da nikada, ali nikada nije uzimao drogu. Ja sam šokiran informacijom koja se pojavila u medijima da su na putu za Beograd kupili spid. Ako je iz istrage, pa kako se ona pojavljuje mjesec i deset dana nakon njegovog nestanka”, komentirao je u ponedjeljak Nenad Periš, otac nestalog Splićanina Mateja nove informacije koje je jutros iznio Novinar TV Pink -a Mladen Mijatović.

Mijatović tvrdi kako je Matejevo društvo iznajmilo kombi u Zagrebu gdje su kupili određenu količinu ove sintetičke droge te da se pretpostavlja kako su je konzumirali prije odlaska u klub. No, upozorio je novinar, nije poznato tko je točno vukao drogu. Osim toga, Mijatović je rekao kako je Matej i prije znao nestati kada bi bio u izlasku s društvom te da bi se vraćao kući poslije 12 ili 15 sati.

“Postojali su, uvjetno rečeno, slični ispadi”, otkrio je na TV Pinku, što je otac 27-godišnjaka također demantirao.

“Po svemu sudeći, moj sin je kriv što je nestao. Opet ponavljam mene samo istina zanima ma kakva ona bila. Nikada mi nitko nije rekao informaciju da je Matej znao nestati na 15 sati. Pa valjda bih kao otac to morao znati, valjda bi ga neko tražio. Moj sin je imao mnogo planova za budućnost i sve mi ovo djeluje neprihvatljivo”, rekao je za Telegraf.

Ono što Periša posebno zanima jest tko je policiji rekao za spid.

“U Beogradu sam od prvog dana. Nitko od njegovih prijatelja nije mi spomenuo da su zastajali da bi kupili drogu. Sve mi ovo djeluje kao film”, kazao je Nenad koji i nema namjeru napustiti Beograd.

“Nemam potrebu nigdje ići dok ne nađem sina u bilo kakvom stanju. Hrvatska policija je ponovo bila u Beogradu i rekli su mi da je istraga u tijeku. Želim odgovor na dva pitanja – je li Matej u blizini Save bio sam i kako objašnjavaju zašto je dva i pol sata kasnije nađen signal njegovog telefona kod Velikog ratnog otoka”, ponovio je otac Mateja Periša.




 

Autor:D. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.